Sponsorfeest een groot succes!

DSC09212De kantine van zwemvereniging SVH bij ’t Zwarte Plasje was zaterdagavond 2 november decor voor een spetterend sponsorfeest van Team Melanchthon. Met optredens van de docentenband Old School Collective en a- capella groep In4mation zat de sfeer er goed in…

Nog voordat de eerste gasten er waren was de docentenband van Melanchthon Schiebroek “Old School Collective”  al aan het inspelen en brachten de teamleden van Team Melanchthon alles in orde voor een groot feest. Zo werd o.a. de door teamlid Ted speciaal gefabriceerde sponsorpot neergezet en werden e-dentifiers neergelegd zodat de gasten ook digitaal konden storten.

Om half negen kwamen de eerste gasten binnen en nog geen half uur later stond de zaal bomvol. Nadat Ernst de gasten had verwelkomt en vriendelijk doch dwingend had aangegeven waar de sponsorpot stond was het de beurt aan In4mation. De a capella groep waar ook teamlid Hans Verwoerd in zit kreeg de zaal ruim een half uur muisstil met schitterende nummers. Er werd zelfs nog € 40,- voor een toegift betaald!

Voordat de docentenband los mocht moest eerst Team Melanchthon naar voren komen. Het team werd officieel voorgesteld en kreeg daarbij direct een mooi shirt uitgereikt van kledingsponsor Ed van Amen. Daarna was het echt tijd voor Old School Collective. De docentenband zorgde met diverse nummers voor een waanzinnige sfeer. Klap op de vuurpijl was wel het aangepaste “bloed, zweet en tranen” voor Team Melanchthon. De hele zaal zong het nummer uit volle borst mee!

Het feest liep na de optredens nog door tot in de vroege uurtjes. Team Melanchthon kan terugkijken op een gezellig maar zeer succesvol sponsorfeest. Naast ’t Zwarte Plasje, Old School Collective en Ed van Amen wil het team uiteraard ook alle familie, vrienden en collega’s bedanken voor hun komst en hun giften!

>> bekijk hier de foto’s

Geplaatst in Nieuws.