Spinningmarathon: DOE MEE!

Op zondag 2 april organiseert Sportingclub de Uitweg voor de tweede keer een grote spinningmarathon voor Team Melanchthon.

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur worden achter elkaar zes spetterende spinninglessen verzorgd. Tegen betaling van € 10,- per fiets per les heeft u een sportieve workout maar helpt u ook nog eens het goede doel!

De dag wordt afgesloten met een grote after-party en daaraan gekoppeld een loterij met mooie prijzen. De opbrengst van de dag is bestemd voor Team Melanchthon en zal dus in zijn geheel overgemaakt worden aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Afgelopen winter heeft de Uitweg twintig weken lang iedere dinsdagavond de spinningzaal met instructeur beschikbaar gesteld aan Team Melanchthon. Op deze manier is al ruim drieduizend euro bij elkaar gebracht en deze afsluitende spinningmarathon vormt daarvan de grote finale.

In totaal zijn er deze dag zes keer 25 fietsen beschikbaar voor de verschillende lessen. De lessen beginnen steeds op het hele uur, te beginnen om 10.00 uur. Na een uur start dan weer de volgende groep

Meedoen kan op twee verschillende manieren: individueel en als team.

Als u individueel meedoet kunt u een email sturen naar chakira@sportingclubdeuitweg.nl. U ontvangt dan een inschrijfformulier waarop u kunt aangeven hoeveel en hoelang u wilt meespinnen.

Wilt u als team meedoen dan kunt u een fiets reserveren voor alle zes de uren van de dag. U kunt dan zelf de bezetting van de fiets regelen. Als u als team wilt deelnemen kunt u emailen met gvdniet@melanchthon.nl. Het bedrag a € 60,- dient vooraf betaald te worden bij Geert van der Niet. Wees er snel bij want vol is vol.

Wij hopen op een fantastische afsluiting met veel enthousiaste deelnemers

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , , , , , , , , .