Spinninglessen van Hepco bij Sportingclub de Uitweg

Al weken lang geeft spinninginstructeur Hepco Zwenger op de dinsdagavond spinninglessen voor Kika. Team Melanchthon
is Sportingclub de Uitweg en Hepco natuurlijk onwijs dankbaar voor. Alle lessen bij elkaar hebben nu al bijna € 3000,- opgebracht!

Hallo Spinners! Mijn naam is Hepco en ik geef al een aantal jaar 2 uur per week les bij Sportingclub de Uitweg. De afgelopen periode heb ik elke dinsdagavond les gegeven aan de bikkels van Scholengemeenschap Melanchthon. Samen hebben we gestreden op inspirerende uitdagende muziek om de conditie en het uithoudings vermogen naar een hoger level te brengen. Dit alles voor natuurlijk de Spinning Marathon die a.s. 2 april wordt gehouden.
Jullie hebben je toch wel al hiervoor aangemeld?! Nee??? Heel snel doen dan! Per uur wordt er geld verzameld wat wordt gedoneerd aan het goede doel KIKA. Gaan jullie met mij de uitdaging aan? We gaan op de fiets knallen, zweten, klimmen, afdalen, hard werken, dansen en nog veel meer. Ik geef het laatste uur van 15:00 tot 16:00 uur les en er zijn nog een aantal fietsen beschikbaar. Na dit uur wordt er ook een leuke afterparty gehouden waarbij ik graag nog een lekker hapje en drankje met jullie wil doen. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor en ik hoop jullie ook! Tot zondag 2 april om 15:00 uur! Met sportieve en uitdagende groet, Hepco

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , , , , , , .