26 fanatieke spinners in Sportingclub de Uitweg

Bij menigeen gutste het zweet van het voorhoofd als docent Pieter weer eens vroeg om de weerstandknop aan te draaien. Zowel beginners als gevorderden konden hun lol op tijdens de beklimming van onder andere de col de Madeleine op de eerste spinningavond van Team Melanchthon bij Sportingclub de Uitweg.

Kevin Curiel van Sportingclub de Uitweg heeft zijn spinningzaal voor een aantal weken beschikbaar gesteld voor Team Melanchthon. Op dinsdagavond wordt er voor tien euro een spinningles gegeven door een docent van de fitnessclub. Op het sponsorfeest van afgelopen zaterdag bleek al dat het spinnen erg populair is; binnen korte tijd waren de vier avonden bijna allemaal al volgeboekt!

Vandaag was de eerste in een reeks spinningavonden bij de Uitweg. De zaal zat helemaal vol; 26 fanatieke spinners (bedankt voor jullie komst!). Van beginner tot gevorderde en uiteraard de mannen van Team Melanchthon op de eerste rij. Docent Pieter zorgde met wat lekkere beats voor een goede sfeer. Iedereen kon op zijn eigen niveau los gaan.

Na een uur keihard fietsen stapte iedereen moe maar meer dan voldaan van zijn of haar fiets. Op naar de volgende spinningavond!
Uiteraard wil Team Melanchthon Kevin Curiel bedanken voor het beschikbaar stellen van de spinningzaal. Fijn dat hij, en daarmee Sportingclub de Uitweg, Team Melanchthon wil steunen. Per avond haalt het team namelijk € 260 euro op dat geheel ten goede komt aan Artsen Zonder Grenzen.

Let op; vanwege het succes zijn er extra spinningavonden ingelast;
– 12 november (nog 17 plaatsen)
– 19 november (VOL)
– 3 december (nog 7 plaatsen)
– 17 decemeber (nog 4 plaatsen)

Meer data volgen. Wilt u meedoen aan een spinningavond? Geef u dan op door een email te sturen naar ekleiss@melanchthon.nl of gebruik ons contactformulier op de website.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.