Giro di Kika Koerspet

Wielerlegende Joop Zoetemelk droeg er één van Raleigh maar tegenwoordig zien we ook Niki Terpstra en Bauke Mollema weer met een ouderwets katoenen koerspetje. Tegen de kou, als zonwering onder de helm of gewoon na de koers als hippe accessoire. De koerspet is weer helemaal terug en mag niet ontbreken in de outfit van de zichzelf respecterende wielrenner!

In samenwerking met Zorg-Lokaal heeft Team Melanchthon daarom mooie Giro di Kika koerspetjes gemaakt. Uiteraard passend bij de wieleroutfit van de wielrenners, maar ook zeker een mooie accessoire voor andere wielrenners die de Giro di Kika rijden (of hebben gereden).

Op de voor- en achterzijde prijkt het mooie Team Melanchthon logo. Sponsor Zorg-Lokaal staat mooi op de zijkant en onder de klep hebben we het logo van Giro di Kika afgebeeld. Kortom een mooi collectors item!

De minimum prijs voor een koerspet bedraagt € 5,00. Als u de petjes mooi vindt mag u uiteraard ook meer voor een petje betalen! U helpt daarmee niet alleen Team Melanchthon aan een startbewijs voor de Giro di Kika, maar steunt natuurlijk ook het goede doel Stichting Kika! In het bestelformulier kunt u aangeven wat u uw koerspet waard vindt.


Bestellen

Aantal koerspetjes

Mijn prijs voor één koerspet

Levering (let op: bijkomende verzendkosten bij opsturen)
OpsturenOphalen bij een teamlid

Ophalen bij Teamlid

Vragen/opmerkingen

De koerspetjes worden afgeleverd/verzonden zodra u uw prijs per koerspet X het aantal bestelde koerspetjes hebt overgemaakt op het Team Melanchthon Giro di Kika account. Vermeld bij het overmaken van het bedrag in uw bericht dat het een bestelling voor koerspetjes betreft.